Gastenboek

Schrijf een reactie

Robert-Jan
“Alle dieren perfect verzorgd! De kat was happy en kennelijk blij met alle lieve aandacht gedurende mijn vakantie, dus ik ook blij!”

Ryanne
“Fijne 1 op 1 uitlaatservice. Sonja gaat heerlijk met Skye naar het bos. Ik krijg altijd leuke foto’s toegestuurd van het uitlaatmoment. Een echte aanrader!”

Thea
“Wat een zorgzame, verantwoordelijke en lieve vrouw is Sonja. Ik zal haar zeker weer vragen om onze drie honden uit te laten als we dat nodig mochten hebben. Die springen zonder haar goed te kennen zo in haar auto. De foto’s die ze stuurde lieten zien dat ze genoten en dat stelde mij helemaal gerust. Bedankt voor je goede zorgen! Dit is een echte aanrader.”

Ninouk
“Wij maken sinds enkele weken één of twee keer per week gebruik van de puppy uitlaatservice van Sonja voor onze Zwitserse herder pup Luna. Sonja is heel betrokken. Ze komt soms meerdere keren per dag, omdat we Luna nog niet lang alleen willen laten. Sonja is flexibel en betrouwbaar. We durven Luna met een gerust hart aan haar over te laten. Naast uitlaten past Sonja haar service aan wat op dat moment het beste aansluit bij de hond. Soms snoepjes zoeken of juist even samen relaxen in de tuin. We krijgen altijd een update en als bonus leuke foto’s of filmpjes. Erg tevreden!”

Eline
“Onverwacht hadden wij geen oppas voor onze twee katten en via Google zijn we bij Sonja uitgekomen. We hebben even getwijfeld om een onbekende de sleutel van ons huis te geven, maar Sonja had meteen een klik met de katten en begreep precies wat ze nodig hadden. Op vakantie hebben we ons geen enkel moment zorgen gemaakt; we kregen leuke updates en een onverwachte vertraging in de terugreis was geen enkel probleem. Heel fijn om op vakantie te weten dat je katten goed verzorgd worden. Wij zijn fan en gaan Sonja zeker vaker vragen.”

Julius

Miranda en Marinus
“Twee weken lang heeft Sonja van dierenzorg Heerde op onze lieve Lolo gepast. Om de dag kregen we leuke filmpjes over hoe het thuis ging. Erg fijn om dit te krijgen. Wij zijn zeer tevreden over hoe Sonja werkt en contact onderhoud over de huisdieren. Wij raden haar dan ook echt aan. Wij zullen zeker weer gebruik maken van haar diensten. Nogmaals erg bedankt namens Lolo, Marinus en Miranda”

Jeanny
“Sonja heeft fantastisch voor onze katten gezorgd tijdens onze vakantie! Dagelijks kregen we foto’s en/of filmpjes doorgestuurd. Zo leuk om te zien hoe lief ze met de katten omging en hoe ze het vertrouwen van ze won. Bij een volgende vakantie dan vragen we haar zeker weer! Ze is heel snel en makkelijk in de communicatie en de passie voor dieren straalt van haar af! Dank voor je goede zorgen, Sonja!”

Rachelle
“Mijn konijnen hebben een weekje mogen logeren bij Dierenzorg Heerde en dit is ontzettend goed bevallen. Sonja heeft duidelijk heel veel kennis over konijnen, dus ik heb me geen moment zorgen hoeven maken. Mijn konijn met darmproblemen werd goed in de gaten gehouden, en Sonja heeft zelfs nog advies gegeven over zijn voeding. Daarnaast heb ik regelmatig een update met een foto ontvangen en kunnen zien dat ze er goed en schoon bijzitten. Ze zijn echt behandeld alsof het haar eigen konijnen zijn. Heel fijn om te weten dat terwijl je zelf op vakantie bent, je konijnen ook een echte vakantie kunnen ervaren!”

Gwen
“Al jaren de vaste opvang van mijn konijntjes: ook voor hun echt vakantie!
Ontzettende goede zorg, kennis en liefde!
Je kunt met gerust gevoel weg.”

Gerrold
“Onze twee konijntjes hebben er een weekje gelogeerd wat voor ons de eerste keer was. Eigenaresse een hele aardige vrouw die duidelijk ervaring heeft hoe met dieren om te gaan. Terwijl onze konijntjes daar waren kregen we dagelijks updates over hoe het met ze ging en zelfs een paar video’s.
Dierenzorg Heerde is in mijn ogen zeer zeker een aanrader!!
En bedankt voor het zo goed verzorgen!”

Kids van Jessica
“Omdat jij altijd zo goed voor Snuffie en Faya zorgt!”

Roos
“Ik had zorg aan huis nodig voor mijn 2 konijnen, poes en mijn hond. Dierenzorg Heerde beveel ik van harte aan! Mijn ervaring was erg goed met Dierzorg Heerde.  Heerlijk om met een gerust hart weg te kunnen wetende dat ze in goede handen zijn. Uitgerekend die ochtend werd mijn konijntje ziek, maar Sonja heeft de nodige expertise en is ook konijndeskundig, het is die dag ook helemaal goed gegaan. Ik kreeg leuke foto’s opgestuurd en het was fijn om die dag tussendoor contact te hebben over mijn dieren.”

Gezin uit Heerde
“Sonja heeft fantastisch gezorgd voor onze schaapjes, kippen en poes!!
Ze komt langs voor vertrek en neemt uitgebreid de tijd om te horen hoe je het zelf doet, stelt vragen als iets niet duidelijk is en is heel vriendelijk en snel in communicatie.
Tijdens onze vakantie kregen we – omdat wij dat fijn vonden – een dagelijkse update.
Grootste compliment: onze kat is nogal éénkennig en heeft zich bij een vorige oppas twee weken niet laten zien. Bij Sonja van het dikke mik…
Het is heel fijn om tijdens afwezigheid te weten dat je dieren in zulke goede handen zijn!”

Geanne
“Voor onze twee jonge konijnen zochten wij een logeeradres voor de vakantie.
Via de website van Stichting KonijnenBelangen kwamen wij terecht bij de website van Dierenzorg Heerde.

Per e-mail hebben wij contact gehad met Sonja over de werkwijze van de opvang. Het is erg fijn dat je mag kiezen uit een klein verblijf of een groot verblijf. Lilou & Burton zijn gewend om dagelijks beschikking te hebben tot vrijwel ons hele appartement. Om die reden hadden wij dan ook een groot verblijf geboekt.

Wij vonden het best wel spannend om de konijnen voor het eerst een weekje naar de opvang te brengen. Sonja had hier veel begrip voor en heeft ons dan ook dagelijks een foto en/of filmpje gestuurd. Het was ontzettend fijn om te zien dat de konijnen zich direct op hun gemak voelden.

Blij dat wij kennis hebben mogen maken met Dierenzorg Heerde. Sonja is een erg vriendelijke vrouw en heeft veel kennis over konijnen. De volgende keer brengen wij Lilou & Burton met een gerust hart naar Dierenzorg Heerde.

Bedankt voor de goede zorgen, Sonja!”

Lydia
“Sonja heeft geruime tijd voor mijn konijnen Spetter en Boemel gezorgd. Daarbij heeft ze toegezien op het dieet van mijn veel te zware dame en haar op een gezond gewicht gekregen. Haar updates en foto’s over Spetter en Boemel waren zeer welkom. De liefde en aandacht die zij voor (mijn) dieren heeft, maken dat ik niet verder hoef te zoeken als ik weer een oppas nodig heb ?.”

Gerrianne
“Dierenzorg Heerde past sinds 2 jaar op mijn krielkippen Dotje, Lotje en Doetje en mijn 2 cavia’s Bikkel en Rocky.
Het bevalt me uitstekend. De verzorging is in uitstekende handen van Sonja.
Voor haar was het de eerste keer dat ze kippen kwam verzorgen. Best wel spannend, maar het ging uitstekend.
Ik kan iedereen Dierenzorg Heerde aanraden voor een oppas van je huisdier.”

Annemieke en Jan
Wij hebben Dierenzorg Heerde ontdekt via internet. Toen wij in Heerde kwamen wonen zochten wij voor onze gehandicapte Beagle, die toch wel een specifieke aanpak nodig heeft, iemand die hem individueel kan uitlaten Dat was in onze oude woonplaats steeds niet gelukt, waardoor kennissen en familie af en toe bijsprongen waar wij in ieder geval daar de hele boel omheen gebouwd hadden.

Nu bleek Sonja dat eigenlijk altijd te doen en heel normaal te vinden.Vanaf het begin heeft het enorm goed geklikt met Twister. Hij staat al bij de deur als ze aan komt rijden, bij wijze van spreken.
Onlangs was ze nog even aan de deur en we moesten echt iets uitleggen achteraf, want hij heeft nog een poosje lopen piepen en toen ze wegreed stond hij nog met zijn snuit tegen de deur van: “Hallo, kom je mij niet meenemen?”

Wij zijn heel tevreden. Sonja kijkt echt naar de hond, kijkt wat de hond nodig heeft. Ze heeft gevoel voor de hond, is gek met de hond en wij vertrouwen haar helemaal ermee en dat is in ons geval toch wel heel bijzonder, want dat hebben wij nog niet eerder zo gedaan.
Dus Sonja, wij hopen nog op een jarenlange succesvolle samenwerking en Twister, weet ik zeker, doet dat ook. Dank je wel!

Jasmijn
Via een bekende ben ik bij Dierenzorg Heerde terecht gekomen. De kennismaking voelde direct goed en mijn hond voelde zich op zijn gemak bij Sonja. Hij heeft al vele mooie rondes met haar gelopen.
Wat leuk is, dat ik geregeld een update krijg in hoe het gegaan is. Altijd met een paar leuke foto’s er bij.
Wat super fijn is, dat Sonja super flexibel is.
Mijn hond en ik zijn helemaal blij met haar!

Francis en Willem
Onze beestjes zijn altijd heel blij met Sonja.
Ze is betrouwbaar, staat altijd klaar en verzint vaak leuke speeltjes waar ze zich mee vermaken. En daarom zijn wij ook heeeel tevreden met de service van Sonja…zeker aan te bevelen.

Greet
“Ik maak sinds februari 2020 twee keer per week gebruik van de uitlaatservice van Dierenzorg Heerde.
Bella, mijn 10jarige Golden Retriever is dolenthousiast als ze de auto van Sonja aan ziet komen!
Het is erg leuk dat Sonja vaak foto’s en filmpjes maakt tijdens de wandelingen.
Ik wens haar tot slot veel succes met haar bedrijf!

Bertina Mulder
“Sonja is vriendelijk en heel serieus met haar vak bezig.
Dit bleek zowel uit het voorgesprek, waar ze goed voorbereid bleek en veel interesse toonde voor ons kattentweetal, als tijdens de dagelijkse verzorging van de poesjes.
Ze speelde zelfs met ze en ruimde beestjes op die de katten mee naar binnen hadden genomen (sorry, we houden van alle dieren, ook vogels en muizen, maar soms kun je het niet voorkomen). We kregen regelmatig leuke foto’s van de poesjes, wat heel fijn is.
Bij thuiskomst was alles prima in orde.
Hoewel vakantie in deze coronatijd even geen optie is, zouden we de volgende keer dat we kattenoppas zoeken zeker weer van haar diensten gebruikmaken. Top!

Lindsey
“Als wij op vakantie gaan, gaan onze 2 konijnen ook altijd op vakantie! Namelijk naar Sonja.
Geweldige vrouw met een hart voor dieren!!
Je wordt ook regelmatig op de hoogte gehouden door bijvoorbeeld een foto. Ik laat ze altijd met een gerust hart achter bij Sonja. Zeker een aanrader dus.

Fer
Ons konijn is niet de makkelijkste. Het is een wild konijn dat we met de fles hebben groot gebracht. Wij zijn dan ook alles maar naar andere mensen is en blijft het een wild konijn. En toch wil je ook wel eens op vakantie….. dat vraagt heel veel van de opvang! Gelukkig heeft Sonja ook verstand van wilde konijnen dus kunnen wij genieten van een lekkere vakantie!

Irma en Marjan
Onze cavia’s zijn de afgelopen twee jaar op “zomerkamp” geweest bij Sonja. Ze zijn daar prima verzorgd en we werden zeer regelmatig op de hoogte gehouden van hun wel en wee via foto’s en af en toe een filmpje. Het kon niet beter.

Janneke
“We zijn erg tevreden over Dierenzorg Heerde. Onze konijnen zijn liefdevol en met veel plezier verzorgd. Het was leuk en fijn om regelmatig een foto en/of verhaaltje te krijgen om zo te weten hoe het gaat (in ons geval ging het prima).
Het contact was goed, regelmatig en prima! We hebben een heerlijke vakantie gehad, mede door het feit dat we wisten en ervaarden dat er goed voor onze boefjes werd gezorgd.”

Sylvia
Deze zomervakantie voor het eerst onze konijnen Flip en Myrthe ondergebracht bij Sonja’s Dierenzorg Heerde. Wat een fijne opvang! Mooi ruim hok, veel persoonlijke aandacht voor de konijnen en kennis van zaken. We lieten ze met een gerust hart achter! Met de extreme hitte werden ze extra in de gaten gehouden en waar nodig werd er direct een maatregel (zoals plaatsen van ventilator) genomen. De regelmatige berichtjes en foto’s vonden mijn zonen super en bij het ophalen waren Flip en Myrthe heel relaxed. Bedankt voor de goede zorgen en ze komen graag nog een keer logeren!

Karin
Sonja heeft tijdens onze vakantie gezorgd voor onze 2 pony’s, 2 katten en onze hond. Wij zijn erg blij dat ze zo goed voor alles beestjes heeft gezorgd. We kregen iedere dag een update met foto’s en waren daardoor gerustgesteld dat ze het goed naar hun zin hadden. Ook is ze erg geduldig met de dieren. Onze hond gaat niet graag met vreemde mensen mee maar Sonja heeft hem rustig aan haar laten wennen zodat hij toch mee wilde gaan wandelen. Daarnaast is ze ook erg flexibel want ze probeert haar rooster zodanig in te delen dat dit het beste past bij de verzorging die de dieren nodig hebben. Voor ons is dit een ideale oplossing want alle dieren kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven en een pension is hierdoor niet nodig.

Mirjam
Wij zijn erg tevreden met onze kattenoppas Sonja! We gaan met een gerust hart op vakantie als ze onze katjes komt verzorgen. Niet alleen het eten en drinken geven maar neemt ook echt de tijd om met ze te spelen. Ook krijgen wij iedere dag een update met wat leuke foto’s.

Mathijs
Ik was altijd een beetje huiverig om een weekendje weg te gaan maar sinds  Sonja mijn katten Freek en Biggie verzorgt wanneer ik niet thuis ben is dat geen probleem meer.
Ze zorgt niet alleen goed voor ze, ze laat ook even weten hoe het thuis gaat waardoor ik met een gerust hart kan genieten van een paar dagen weg.
Ook is Sonja erg flexibel; recent wou ik graag een nachtje bijboeken en toen kon Sonja last-minute nog even langs de jongens.
Als ik dan toch een nadeel moet noemen: als ik thuis kom hebben ze mij niet eens gemist.
Heel erg bedankt Sonja! 

Anneke, Harrie en Roos
Het liefst nemen we onze herdershond Roos overal mee naar toe. Maar soms kan dat niet en daarom zijn we erg blij dat we Sonja hebben leren kennen. Het klikte meteen en ook Roos is vanaf t begin gek met haar.
 Altijd n verslagje met foto of filmpje als ze samen naar t bos zijn geweest. Als we bellen probeert ze altijd een oplossing te zoeken zodat ze komen kan, zelfs in het weekend en met feestdagen. Geweldig! Sonja is vakbekwaam en heeft hart voor dieren. We zullen nog vaak gebruik maken van je uitlaatservice.”

Jet
Lobbes en Pluis hebben een top vakantie gehad bij Sonja! Mooie 2-konijnskamer met meer dan genoeg ruimte! 
Overvloed aan aandacht en liefde. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden incl. foto’s.
Tot in november weer!

Mathilde
Ik ben zeer tevreden over de opvang.Sonja zorgt super goed voor de konijnen en elke dag een foto of een update was echt super! Ik ben niet iemand die makkelijk de dieren ergens heen gaat brengen, maar bij Dierenzorg Heerde (Sonja) had ik gelijk een goed gevoel!

Marjan
Hai Sonja, ik wil nog even namens onze Mauwie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens onze vakantie. Het was even een vraag of wij konden gaan omdat Mauw suiker patiënt is…dus elke dag geprikt moet op de zelfde tijd.maar het is super gelukt !! en zijn we eindelijk even weg geweest. Top Sonja !!was fijn!  Een volgende keer roepen we je er weer bij ! Nogmaals bedankt.” 

Maud
Ik zou 5 dagen op vakantie gaan en wilde dat mijn 2 binnenkonijnentjes naar een fijne plek zouden gaan. Ik had een ander adres gevonden maar kreeg 1 dag voor vertrek te horen dat de verzorger ziek was geworden en het niet ging lukken. Ik kreeg het nummer van Sonja en moest dus hopen dat ik in 1 dag een goed plekje voor Mila en Bodhi kon vinden. Gelukkig was dit voor Sonja geen probleem en konden Mila en Bodhi bij haar terecht. Mila en Bodhi hebben het ontzettend goed gehad, ze hadden een mooie grote ruimte en ze werden liefdevol en goed verzorgd. Ik werd ook elke dag even kort op de hoogte gehouden via whatsapp en kreeg ook foto’s. Sonja heeft ook goed advies gegeven over de voeding, iets wat ik nu thuis ga oppakken. Ik zal deze opvang zeker aanraden en als ik weer op vakantie ga, zal ik ze hier zeker weer met een gerust hart achterlaten. Sonja heeft veel verstand van konijnen en past zich goed aan aan de wensen van de eigenaar. Bedankt, ook Mila en Bodhi zijn fijn op vakantie geweest.

Gwen
Luna en Yuki – 2 hangoor dwerg-konijnen – zijn de afgelopen 3 weken bij Sonja (Dierenzorg Heerde) geweest. Ze hebben het ontzettend naar hun zin gehad: ze zijn ontzettend relaxed en ontspannen teruggekomen en zitten duidelijk goed in hun vel. Sonja hield ons regelmatig op de hoogte mbt hoe het met ze ging: fijn!Ze besteedt echt aandacht aan de dieren waar ze op past: ze probeert hun karaktertjes te snappen, ze super goed te verzorgen, ze thuis te laten voelen en ze te verrassen met extra’s (wilgentakken, speelgoed, grastaart, etc). (Ik maakte me al zorgen of ze wel mee naar huis wilden komen ). Super verzorging! Niet te vergelijken met een asiel oid. Volgende keer weer!

Roos
Ik heb afgelopen zomer mijn 2 konijnen bij Dierenzorg Heerde ondergebracht. Ik ben echt precies mbt tot mijn konijnen en draag ze niet maar zo over naar een ander. Bij Sonja heb ik ze met een gerust hart achter kunnen laten. Tussendoor is er nog contact geweest over hoe het met ze ging en ik heb de zorg van mijn konijntjes Murphy & Isabella even helemaal los kunnen laten! En dat is heel goed bevallen!

Linda
Julius, mijn dwergkonijn, heeft drie weken bij Dierenzorg Heerde gelogeerd. Tijdens onze vakantie werden we regelmatig via de app op de hoogte gehouden hoe het met hem ging. Er is heel goed en met liefde  voor hem gezorgd en ik hoop dat ie volgend weer mag komen logeren!

Henk, Mariette en Dobby
Onze valkparkiet Dobby heeft een geweldige vakantie gehad bij Sonja en haar familie. Regelmatig zijn wij op de hoogte gehouden door middel van berichten en foto’s. Vond het heel moeilijk om Dobby bij hun achter te laten maar zal een volgende keer geen moment twijfelen. Wat straalt Sonja een liefde uit naar al de dieren die ze opvangt.  Sonja en familie nogmaals hartelijk dank voor het bieden van een thuis voor Dobby waardoor onze vakantie echt vakantie was. Hartelijke groeten van Henk, Mariette en Dobby.

Paddy
Vandaag weer knabbel en pip opgehaald van hun vakantie adres. We hebben ze met een gerust hart bij Sonja achter gelaten super hoe de dieren opgevangen worden en hoe ze persoonlijke aandacht krijgen. En wij op de hoogte blijven via de ap met een foto. Super kan niet anders zeggen. Als we weer op vakantie gaan weet ik waar wij weer aanbellen.

Brenda
Sonja heeft passie voor de dieren en ik ben nog nooit zo zorgeloos op vakantie geweest. Wat leuk om af en toe wat van je huisdier te horen en te zien. Een zeer goed adres!

Berthine
Wat een top adres! Mijn teddy widder Binky is een week bij Sonja geweest.Hij is met alle liefde omringd en verzorgd. Kon echt niet beter. Kreeg elke dag te horen hoe het met hem ging. Sonja heel erg bedankt voor alles ook namens Binky.

Babs
De uitlaatservice van Sonja is een uitkomst! Vanwege een operatie en een revalidatieperiode van ca 3 maanden, was ik op zoek naar een oplossing voor de dagelijkse wandelingen van mijn 2 seniore labrador-dames. Via internet heb ik Sonja gevonden. Wat zij aanbied is precies wat ik zocht! Na een prettig 1e contact stonden de afspraken al snel vast. De dames raakten al snel gewend aan de nieuwe routine en sprongen overeind als ze de auto hoorden aankomen! Sonja is fantastisch met dieren. Ieder dier krijgt de aandacht en wandeling die t nodig heeft. Omdat ik in t begin nog niet veel kon gaf ze de honden te eten, werden de mandjes opgeschud, het water ververst….echte dierenzorg! Het gaf me veel rust dat de dames goed verzorgd werden.
Inmiddels ben ik weer up-and-running en ga weer zelf op pad met de dames.
Sonja bedankt voor alle steun, zorg en gezelligheid!

Janneke
Voor het eerst in de zes en een half jaar dat we Bas hebben, het aangedurfd hem aan een uitlaatservice toe te vertrouwen. De intake en kennismaking met Sonja waren heel prettig en de update en foto’s na de wandeling bevestigde het goede gevoel. Echt een aanrader!

Isabel
Sonja is een fantastische oppas voor onze labrador Abby. Het stelt mij in staat om met een gerust hart te gaan werken, omdat ik weet dat Abby goed verzorgd achter gelaten wordt. Niets is haar te veel. Ze doet alles om het voor de hond zo fijn mogelijk te maken. Met de warmte neemt ze Abby mee naar het water, zodat ze fijn af kan koelen. Alles in overleg. Wij zijn superblij met Dierenzorg Heerde!

Ashley
Onze vlaamse reus, Charles heeft 2 weken bij Sonja gelogeerd tijdens onze vakantie. Bij aankomst kregen we al een erg goed gevoel en konden we Charles met een gerust gevoel achterlaten. Bijna dagelijks kregen we een update hoe het met hem was en daarbij prachtige foto’s en filmpjes. Sonja maakte het voor hem echt als een fijne, uitdagende plek. Het ontbrak hem zeker aan niets!! Sonja heeft echt een groot hart en passie voor dieren! Hartstikke bedankt!

Esther
Onze cavia heeft het goed gehad tijdens onze vakantie bij Sonja. Het ontbrak hem aan niets!
Sonja is erg betrokken en niets is teveel. Hartelijk dank voor alles!

Familie Mok
Lieve mensen, goede verzorgers.Wij hebben onze papegaai Sammie bij Sonja gebracht, echt fantastisch. Iedere dag stuurde ze een berichtje hoe het met haar ging, wat wij heel prettig vonden. Sammie heeft zo veel aandacht gehad, echt super. We zijn zo blij met deze oppas. We konden geen betere krijgen. Sonja heel erg bedankt voor de liefde die jullie Sammie hebben gegeven. Tot de volgende vakantie!

Claudia
Sonja heeft tijdens onze vakantie voor onze 2 katers gezorgd bij ons thuis. We werden zeer goed op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen thuis, dit zorgde ervoor dat we ongestoord van onze vakantie konden genieten. Ook de thuiskomst was erg prettig, schone kattenbakken, goed verzorgde katten (die er zelfs na de vakantie nog beter uit zagen) en geen verrassingen in huis van de heren (maar wel op het schoolbord). Mocht het weer nodig zijn, dan zoeken we zonder twijfel direct weer contact met Dierenzorg Heerde.

Gera
Onze Franse hangoor Harrie heeft hier 3 weken gelogeerd en er is op een fantastische manier voor hem gezorgd! Wij zijn heel blij dat we deze opvang gevonden hebben!

Griëtte
Ruim een week zijn onze twee agaponissen Paco en Diva in de opvang geweest. We kregen leuke foto’s via de app en ze hebben zich heerlijk vermaakt. Als afsluiter een leuk filmpje over hun opvang week.Dierenzorg/Sonja is heel flexibel en de dieren worden met heel veel liefde opgevangen, dat zie je en voel je gelijk als je binnen komt.Wij hebben naast Paco en Diva ook nog twee lieve honden, waarvan er 1 door haar verleden en haar gezondheid wel “speciaal” is. De zorg voor haar geven we niet zomaar uit handen. Mocht het nodig zijn, dan zouden we dit na veel overleg wel aan dierenzorg/Sonja toe vertrouwen.

Marlies
Bijna 2 weken zijn onze Ot en Jip bij Sonja in de opvang geweest en het is ze aan niets ontbroken! Goede verzorging, lekkere hapjes en los in de ren..wat wil je als cavia nog meer.. Bedankt Sonja voor alle leuke foto’s en filmpjes via de app… Mocht het nodig zijn, komen we ze zeker weer brengen bij jou..!!

Krista
Konijn en cavia hebben het volgens mij prima naar de zin gehad. Banjeren thuis al weer vrolijk rond. We vonden het erg leuk om af en toe foto’s te ontvangen! Tot de volgende keer!

Menno & Wendy
Onze konijnen Pepper en Dash zijn 2,5 week bij Sonja geweest terwijl wij op vakantie waren. Ze zijn heel goed verzorgd en we kregen vaak foto’s doorgestuurd, leuk om te zien dat ze het zo goed deden! Het is duidelijk dat ze een groot hart heeft voor dieren. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en alle leuke foto’s, tot de volgende keer!” 

Jennifer Thornton Woods
We left our pet guinea pig, Fidget, with Sonja for over two weeks and she took such good care of her. My daughter (9 years old) was sad that she had to be away from her pet, but Sonja sent updates and pictures and even a video at the end of Fidget’s stay. You can tell that she really loves animals and does a wonderful job of caring for them. She is professional and friendly. Highlr recommended. We will use her services again! ” 

Familie Herrebout, Epe
Wat een geweldig vakantie adres voor ons konijn Sammie!De ruimte, aandacht, goede zorgen en verse groenten en bladeren maakten het voor Sammie geweldig om bij Dierenzorg Heerde te zijn. De leuke filmpjes en foto’s die wij via Whatsapp tijdens zijn verblijf kregen, zorgden er ook voor dat wij extra konden genieten van de vakantie…Hartelijk dank voor de goede zorgen; graag tot de volgende vakantie!

Leontine
Geweldig goed voor onze pluis gezorgd!! Zo kon pluis lekker thuis zijn en wij even op vakantie. We werden met veel gemiauw en kopjes verwelkomd. Dankjewel Sonja.

Nadine
Ik heb mijn 2 valkparkietjes laten verblijven bij Sonja toen ik op vakantie was en ik ben helemaal tevreden. Ik had moeite om ze los te laten maar ze gaf me een prettig gevoel, stelde me gerust en toonde begrip, en daarbij hielp het dat ze me elke dag whatsapjes stuurde hoe het ging met ze en wat ze hadden gedaan en daarbij erg leuke foto’s en filmpjes. Ik denk dat dit ook echt een vakantie is geweest voor mijn vogels. Ze zijn goed verwend en met liefde behandeld. Toen Sonja mijn valkjes weer kwam terug brengen vertelde ze nog heel enthousiast over hoe het was en wat voor leuke dingen ze had meegemaakt met ze. Wat een lieve zorgzame vrouw ben je Sonja, en ik zal ze met een gerust hart zo weer bij je laten verblijven als ik dat nodig heb! Dierenzorg Heerde is een echte aanrader!!