Logeeropvang

“U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw huisdier, ook als u zelf afwezig bent.”

Gaat u voor een bepaalde periode weg en zoekt u een adres waar u uw dier met een goed gevoel kunt achterlaten? Dierenzorg Heerde vangt konijnen, knaagdieren, fretten en overige dieren graag voor u op. Helaas kunnen wij geen logeer- of dagopvang voor honden en/of katten aanbieden i.v.m. andere logeergasten die hierdoor stress zouden kunnen ervaren.Om uw dier zoveel mogelijk de zorg en aandacht te kunnen geven die het verdient, heb ik bewust gekozen voor een kleinschalige opvang. Bij Dierenzorg Heerde wordt uw dier in huiselijke kring opgevangen.


Wilt u de beschikbaarheid van verblijven binnen ons pension weten?
Klik HIER

TARIEVEN
De tarieven zijn afhankelijk van de ruimte die de logeerdieren ter beschikking krijgen.
Kijk voor foto’s  in het fotoalbum onder “Logeerverblijven”.

Konijnen
Konijnen krijgen 24/7 de beschikking over een eigen ren/uitloop. Tarieven zijn incl. hooi, groente, snacks en bodembedekking (binnenverblijven krijgen houtkorrels in de poepbakken, buitenverblijven krijgen houtvezel in poepbakken en hokken).

Tarief  voor deze ruimte en de bijbehorende aandacht inclusief maximaal 2 konijnen is € 7,50 per dag.
Tarief voor elk extra konijn in diezelfde ruimte is € 2,50 per konijn extra per dag.

Grote konijnen
Grote konijnen, zoals bijvoorbeeld Franse hangoren, Vlaamse- en Duitse reuzen hebben grotere ruimtes nodig. Zij krijgen dan  een groot gedeelte van de benedenverdieping (gedeelte woonkamer + keuken) of de hele Dierenkamer tot hen beschikking. Tarieven zijn incl hooi, groente, snacks en bodembedekking (houtkorrels).

Tarief voor deze ruimte en de bijbehorende aandacht voor 1 konijn is € 8,50 per dag.
Tarief voor elk extra konijn in diezelfde ruimte is € 2,50 per konijn extra per dag.

Cavia’s
Voor één of twee cavia’s hebben wij 100 resp. 120 cm lange kooien ter beschikking. Voor meer dan twee cavia’s per verblijf hebben wij een dubbele kooi van in totaal 220 cm lang ter beschikking. Dit verblijf kan ook voor én of twee cavia’s gereserveerd worden. Tarieven zijn incl hooi, groente, snacks en bodembedekking (houtvezel of doeken).

Tarief per kooi (100 of 120×50 cm lang), de bijbehorende aandacht en maximaal 2 cavia’s € 6,50 per dag.
Tarief voor een 24/7 speelren (140×60 cm lang), de bijbehorende aandacht en maximaal 2 cavia’s € 8,50 per dag.
Tarief voor elke extra cavia in diezelfde kooi € 2,50 per cavia extra per dag.

Overige dieren
Overige dieren………………………………………Prijs op aanvraag

Wegens de Kleine ondernemingsregeling wordt er geen BTW berekend.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden Logeeropvang

Vaccinaties konijnen:
Sinds 2020 is er een nieuw vaccin voor konijnen op de markt waarbij alle drie de ziektes (RHD1, RHD2 en Myxomatose) met één vaccinatie beschermt worden en die een jaar geldig is. Nobivac Myxo Plus!
Helaas zijn sommige dierenartsen zich er niet van bewust dat de bescherming tegen RHD1 en RHD2 alsnog afhankelijk is van de vaccinaties voorafgaande het nieuwe vaccin.
Daarom check ik graag vóór uw reservering de vaccinaties in de paspoorten van uw konijn, om zo bescherming tegen deze ziektes binnen ons pension zo groot mogelijk te kunnen houden.
Dierenzorg Heerde handelt  wat de vaccinaties voor konijnen betreft naar het advies van Dierenkliniek Wilhelminapark te Utrecht.