Hondenuitlaatservice

“Hondenuitlaatservices zijn er ondertussen wel genoeg, maar ik merkte dat hondeneigenaren ook vaak op zoek zijn naar een individuele hondenuitlaatservice, waarbij de hond niet in groepen van 5 of meer honden tegelijk uitgelaten wordt.”

Voordelen van een individuele wandeling:

  • Dierenzorg Heerde gaat tijdens een wandeling alleen met uw hond op pad, waardoor uw huisgenoot de maximale aandacht en toezicht kan krijgen.
  • Door deze individuele behandeling hoeft uw hond ook niet lang in de auto te wachten, omdat andere honden eerst opgehaald of teruggebracht moeten worden.
  • Tijdens een individuele wandeling kan ik ook beter op uw wensen ingaan en de juiste uitlaatplek zoeken voor uw hond, zoals een losloopgebied waar wij ook andere honden tegen zullen komen of juist een rustiger gebied waar weinig andere   honden zullen zijn.

Bij Dierenzorg Heerde zit u niet vast aan een week- of maandabonnement. U kunt ook bij ons terecht als u incidenteel iemand nodig heeft om de hond uit te laten.
Er gelden geen toeslagen voor zon- en feestdagen.

Tarief:
Wandeling van ca. 25 minuten…€ 18,00 per keer.
(Dit tarief is gebaseerd op een rit van maximaal 7 km retour vanaf bedrijfslocatie. Voor langere ritten berekenen wij € 0,50 per km extra.)
Tweede hond (zelfde eigenaar, woonachtig op hetzelfde adres en tegelijkertijd uitgelaten met de eerste hond) krijgt 50% korting.

Wegens de Kleine ondernemingsregeling wordt er geen BTW berekend.