Gadgets

Klik op het e-mailadres rechts als je een gadget wilt bestellen.
In de mail geef je aan:
– welke gadget en hoeveel je er van wilt hebben.
– je naam
– je adres
– je mobiele nummer

Via Whatsapp ontvang je dan een betaalverzoek. Wanneer de betaling voldaan is, zullen de kaarten verstuurd worden via Postnl. Je ontvangt dan een melding van verzending via Whatsapp.

Sinterklaas inpakpapier Konijnen
Echt leuk dit Cadeaupapier met KonijnenPieten met het versje Sinterklaasje Kapoentje. Leuk voor kleine (schoen) cadeautjes mee in te pakken. De maat van het papier is per vel 31 x 71 cm. Materiaal: Dit inpakpapier is 100% ecologisch 70 grams Natuurpapier van PaperWise. Het papier is gemaakt van landbouwafval én is recyclebaar! Hierdoor heeft dit inpakpapier een natuurlijke bruine kleur. Dit inpakpapier is de perfecte manier om jouw cadeaus op een duurzame manier in te pakken dit jaar!
Tarief (excl. verzendkosten): € 3.80


Sinterklaas mok Konijnen
Een extra feestelijke en luxe Sinterklaasmok met de Illustratie van 2 KonijnenPieten  op de voor en de achterkant met de tekst; “Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje”. De binnenkant van de mok en het oor zijn blauwgekleurd.
Tarief (excl. verzendkosten): Nu van € 21.95 voor € 16.90


Kerstmok Charlie & BenBen
Een extra feestelijke kerstmok met de Illustratie van Charlie & BenBen op de voor en de achterkant! De binnenkant van de mok en het oor zijn roodgekleurd.
Tarief (excl. verzendkosten): Nu van € 21.95 voor € 16.90


Kerstmok Ollie & Flapje
Een extra feestelijke kerstmok met de Illustratie van Ollie & Flapje op de voor en de achterkant! De binnenkant van de mok en het oor zijn roodgekleurd.
Tarief (excl. verzendkosten): Nu van € 21.95 voor € 16.90


Cadeaukaartjes divers
Leuke cadeaukaartjes als bedankje, voor bij de bloemen en/of cadeautjes of gewoon zo als klein kaartje. Geef bij bestelling het nummer van de kaartjes (rechts boven in de hoek) aan.
1 Bedankt
2 Cavia Bas
3 Isabella paars
4 Sint konijnen
5 Kerst Ollie & Flapje
6 Kerst engeltjes
7 Kerst roodborstje
8 Kerst Charlie & BenBen
Tarief (excl. verzendkosten): € 1,05
Verjaardagskalender Konijnen
Een mooie verjaardagskalender met als thema konijnen. Een kalender waar je de verjaardagen, belangrijke dagen kunt bijhouden van familie/vrienden en je huisdieren. De kalender heeft 14 pagina’s, inclusief voor en achterkant, elke maand is 1 pagina die om te slaan is. Deze kalender is tijdloos en jaren te gebruiken. Een musthave voor de konijnenliefhebber!
Tarief (excl. verzendkosten): € 16.85